JULIËTTE DAMEN

Muziek en beweging voor peuters en dreumesen

Muziek geeft plezier en draagt bij aan de ontwikkeling en het welzijn van de mens. Het maakt je rijker. Daar kunnen we dus niet vroeg genoeg mee beginnen! Deze cursus is bedoeld voor ouder en kind in de leeftijd 1,5 tot 4 jaar. We beginnen de les altijd met de kinderen op schoot, we zingen liedjes, spelen op instrumentjes en bewegen op muziek. Ook krijgen de deelnemers een klapper met de gezongen liedjes, die daardoor thuis ingeburgerd kunnen worden. Plezier gegarandeerd!

 

Voor startdata, lestijden, leslocatie en kosten, zie www.demuziekmakerij.nl.

Peuterdans

 

In de lessen Peuterdans leren de kinderen de beginselen van de dans. Op verschillende soorten muziek gaan we samen dansen en experimenteren. We spelen in op de fantasie van de kinderen en maken gebruik van speciale materialen om mee te dansen en te improviseren. Zo kunnen de kinderen zich helemaal inleven én uitleven in de dans!

 

Voor startdata, lestijden, leslocatie en kosten, zie

www.devloer.nu.

Kindermusical voor

groep 3 en 4

 

Een ideale cursus voor kinderen die niet graag stilzitten maar graag zingen, dansen en toneelspelen. Kortom: zich expressief willen uiten. Ook is gebleken dat de cursus minder assertieve en verlegen kinderen laat opbloeien. Ouders zijn dikwijls verbaast als ze hun kind terugzien tijdens de presentatie.

De cursus bestaat uit 15 lessen van een uur, daarin is er een kijkmoment voor de ouders en in de laatste les een echte presentatie.

 

Voor startdata, lestijden, leslocatie en kosten, zie

www.devloer.nu.

Muziek en beweging voor kleuters

Deze les zou je de voorloper van AMV (Algemene Muzikale Vorming) kunnen noemen. Op een speelse manier maken we kennis met de verschillende facetten van muziek. We zingen, spelen op slaginstrumentjes, bewegen, luisteren en in de laatste serie van 12 lessen (6 april t/m 6 juli) gaan we ook langs docenten van de MuziekMakerij om te kijken welke instrumenten je allemaal zou kunnen gaan leren spelen als je naar groep 3 gaat.

 

Voor startdata, lestijden, leslocatie en kosten, zie www.demuziekmakerij.nl.

– Cursussen –

 

'De onbevangenheid en plezier van kinderen geven me tot op de dag van vandaag veel energie'

 

 

Hieronder vind je het aanbod van de cursussen die ik geef bij 'de Vloer' en 'de Muziekmakerij', gevestigd in Rozet.

Juliëtte Damen

zangeres • dirigent • docent

 

Parkstraat 34-A

6828 JK Arnhem

06 24 28 58 27

juliette@juliettedamen.nl